Tuesday, August 23, 2011

kenangan bersama kad raya

assalamualaikum....

CAB dapat jemputan dr tuan tanah untuk join segmen ni. sebenarnya banyak kenangan bersama kad raya ni. boleh tak nak cerita semua? mau je aku kne pelempang ni... sebelum membuka diari lama, kene tempek header alien ni. *jgn marah..hehe




time zaman tok kaduk dulu or zaman hingusan dulu, CAB dan adik beradik CAB bertanding la siapa paling banyak dapat kad raya, dia dapat duet raya lebih. cess.. macam tak aci je kan. yela, time tu CAB paling kecik. memang sah sah CAB dapat paling sikit. tapi otak ku sangat genius, taknak mengalah punya pasal, CAB main mengelat (main tipu2 la). hehehe... macam jahat je kan. CAB pergi rumah mak saudara, and kutip semua kad raya. banyak wo.... dalam 30 keping.kahkahkah... dapat jgk ku kelentongkan abg2ku tu. dorang macam caya tak caya je. punya la tengah berangan nak dapat duet raya lebih, ku kantoi terlebih dahulu. ada ke patut, mak saudara pergi sound depan abg2 yang ada tupai curi kad raya beliau. adesss..... terkena kat muka beb. hahaha..... kesudahan nya CAB hanya dapat 1 kad raya. tu pom abg chik ku yg pos atas nama CAB. cess...... kuang hajor le tu!
sekian..............

p/s: kalu nk join, picit kat alien tu. cepat2 nanti die terbang.. kahkahkah....


terima kasih kerana sudi membaca....

16 comments:

  1. har har har..siap curik kad raya tu..tp abg-abg kamu innocent juga yer sbb percaya penipuan kamu pd mulanya..

    ReplyDelete
  2. hahahaha kelakar je .. kitorg kumpul dit raya .. kad raya tak .. hehehe ;p

    ReplyDelete
  3. Camne bleh kalah kumpul kad raya ngan org laki nih?

    ReplyDelete
  4. @Niena Pengembara Ilahi

    picit je.. alien xmarah. just die laser je.. haha

    ReplyDelete
  5. @tomatokering :)

    duet raye pom kumpul gak.. tgk siapa yg pling hebak kutip duet raye..huhu

    ReplyDelete
  6. @abglan

    ala... dorng main atr byk2 kat koleksi awek dorng. mmg aweks blas la kan... hehehe

    ReplyDelete
  7. hehe..bleh plk bertanding byk kad sape lg byk dpt kad raya..mesti selalu mng ni..hehe :)

    ReplyDelete
  8. @fieha

    xde keje time bulan pose.. hehe

    selalu kalah je..hukhuk

    ReplyDelete
  9. Hahahha. Comel lah korang adk beradik. =)

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/kenangan-bersama-kad-raya.html

    ReplyDelete
  10. sy je comel.. abg2 xsenonoh tu. hehehe

    ReplyDelete
  11. Ada juga pertandingan kumpul kad raya paling banyak... menarik..

    ReplyDelete
  12. haha, kelakar jek.

    p/s : thanks join :)

    ReplyDelete
  13. awk..nanti bg nama penuh ngan alamat kat sy..sementara masih ade lg kad raya ni..hehe..ASAP :)

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....