Thursday, August 11, 2011

kamu tak dijemput!

assalamualaikum...

first... i'm back! huhu... korang tak kisah pom kan kalu CAB ada or tak kan... yela.. orang tak penting....=.="
baik mengaku sebelum ada orang mengiyakan.. yedok??

ok.. sekarang berpindah kepada entri sedih.. CAB SEDIH tau!! nk tau kenapa... 
ni PUNCA dia...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

sedih wo... ku tahu siapa diri ku.. seperti nyamuk yg tak dijemput masuk rumah!
xpe la..biar ku bawa diriku yg pilu ni ke pokok rambutan belakang rumahku. boleh tengok buah rambutan.. tengok je tau..

please la.. jangan buat macam ni. hati ai terusik tau.. huhu



p/s: sampai hati u!


terima kasih kerana sudi membaca....

17 comments:

  1. @Ezad Skytech

    entah ezad.. mybe setting blog die kot. puas da cuba buka die punya link.

    ReplyDelete
  2. sabow je lah cik asmaa oiii..huhuhu

    ReplyDelete
  3. hihi jemput ke blog kite meh ada uma terbuke ag hihihihi... folow bck dari 100 folower hihi

    ReplyDelete
  4. sabo jelah..
    pnh kne jugak cmnie...

    btw..
    dah flow sini..nice blog! :)

    ReplyDelete
  5. Takpe le, ade beribu lg yang sudi.. biar le dia dengan labu-labunya..

    ReplyDelete
  6. kesian. hehe
    kamu di tag ye

    http://pelangihaty.blogspot.com/2011/08/saye-suke-online-shopping.html

    ReplyDelete
  7. next time k:p
    xde rezeki la tu...

    ReplyDelete
  8. hahahaha kot kot
    dy nk renovate blog dy kot...
    kah kah kah..
    hero x ley buat ape2..
    mmg x guna kn..hihihi

    ReplyDelete
  9. iMBobo ke ni?hehe smlm ade private blog jap sebab nak setting blog, tp hampeh tak jadi, tukar balik ke bentuk asal hehe sorry yee.. :D

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....