Friday, July 11, 2014

weekend vs weekdays

Assalammualaikum WBT

hi
happy weekend to terengganu-ian, kelantanian & kedah-ian.
aku ni jejarang je nak post hari weekend ni.
sebab time weekend ni lebih bz dari weekdays.
hoihhh

penat toksah cakap.

kalau weekdays tu just datang ofis bleh rilek2, goyang2 kaki, tido 
ni kalau weekend...
start dari lepas sahur truuuttttttt sampai siap semua baru la boleh rilek.
pheww.
ni aku rest kejap.
tak tau la kejap ke lama. ;D
sementara tunggu baju siap dibasuh oleh mesin.
ade jugak kena basuh tangan tu. 
penatt wooo

aku respect la sesiapa yang kerja, then balik kemas rumah pulak then 
yg ada anak lagi la penat.
pheww.
salute!

aku ni yg takde anak tp ade anak buah pon dah rase nak jegil mata kalau dorang buat sepah.
adoii. takde kesabariah sangat bulan puasa ni.
-.-"



oklah, nak sambung buat kerja. petang ni ade majlis iftar kat umah aku.
family2 terdekat je yg datang.




happy working to those yg kerja!
esok dah weekend yep!


till then,


thanks readers, xoxo!

12 comments:

  1. salam ramadhan..betul tu,tak bermakna weekend kita dok goyang kaki kan..hehe

    ReplyDelete
  2. singgah jumaat
    hari ini anum mc badan x sehat

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan,, :) done follow,,
    betul3,, weekend lagi bnyak keje sbnarnya

    ReplyDelete
  4. kartun tu....

    kesiannya jadi mak-mak kan...?

    ReplyDelete
  5. ahah memang weekend lg busy la....lg busy tidoq..:)nk buat keja pun semua wife dh buat..hihi

    ReplyDelete
  6. Itulah hakikatnya bagi kaum wanita. Buat kerja tak habis2 dari buka mata sampai pejam mata balik. Laki senang lah..dok rilek memanjang. Kadang2 saya protes juga. Tak larat.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. mak is the best! boleh buat macma-macam benda dalam satu masa..

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....