Monday, July 14, 2014

Kerja Part Time

Assalammualaikum WBT
hi
tahniah kepada German! menang world cup football.
even aku ni taklah minat sangat bola. ;D

hurmmm
dah takde idea sangat la ni nak update daily. pftttt
so, sekarang ni aku terima kerja part time.
penat gak la bulan puasa ni.
tapi nak buat macammana rezeki jangan ditolak.
bukan susah sangat pon.
just jadi akauntan sementara tuk kawan bos aku.
gaji tu tak tahu la macam mana.
akaun agak terabur.
aku kena start buat akaun dari tahun 2012.
3 tahun yg lepas babe!
sabariahhh jelah!
even dalam hati pilu
;D
aku start keje pukul 8 – 4 ptg.
after keje pukul 4 tu aku terus pergi keje part time.
balik pukul 5.30 ptg.
xpe la. rezeki kan.
;D
 download (1)
perempuan kan multitasking. ;D


p/s: ntah pape je aku mengarut.
p/s: maaf kalau aku tak sempat nak blogwalking. nanti aku p singgah ye.

till then,

thanks readers,xoxo!

9 comments:

  1. selagi terdaya buat je... tapi jgn lupa byk kan amak jugak

    ReplyDelete
  2. same la kita..staff acc baru resign, kena sambung keja dia..banyak pulak tu..pening

    ReplyDelete
  3. wow hebat ni keja banyak-banyak. Yang penting enjoy dengan pekerjaan tu

    ReplyDelete
  4. Tu pun rezeki namanya..:-)

    ReplyDelete
  5. bagus.. selagi terdaya, teruskan K:)

    ReplyDelete
  6. bagus2...CS nak kerja part time, encik ayah tak bagi..sia suruh duduk rumah diam2..huhu

    ReplyDelete
  7. Slalu buku bertanda merah time blaja akaun dalam KH form 2 kott..tak ingat.

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....