Thursday, July 10, 2014

Movie Review : Transformers 2014 , Age of Extinction

Assalammualaikum wbt

hi
still mood transformers, age of extinction ke? 

hari sabtu minggu lepas, kawan aku si erra ajak layan transformers.
dia dari kuantan, aku dari terengganu decide jumpa kat mesramall kerteh.
actually berempat. pakwe die tumpang kereta aku. lia pulak dari dungun. 



movie start pukul 2.30 ptg. abes pukul 6. tapi tak rushing sebab dah booking tempat berbuka puasa.
so, macam ilek aje tengok movie ni.

bagi aku cerita transformer ni agak hurmmmmmm... gitu.
kawan aku si lia, siap tido after sejam pertama tu. hahaha
aku layan sampai abes jugak la even boring.
padahal takleh tido sebab sound kuat sangat ;D


semua muka baru dalam cerita tu.
part lucu si bumblebee la. 
dari awal2 dulu lagi aku suka si bumblebee nih.

tak sangka jugak si megatron hidup lagi.
optimus prime still hebak. ;D

rasanya akan ade sambungan kot. huhu

kite tengok jela nanti.
harap lebih menarik ;D
kemain review mcm pro
pooorahhhh!



p/s: nanti aku review tempat berbuka puasa. sedapp wooo


till then,

thanks readers, xoxo!


7 comments:

  1. anum rasa nk tgk banyak kali
    anum suka

    ReplyDelete
  2. uncle tengok '3D atmost', tahu!

    ReplyDelete
  3. ramai yang ckp best....tapi ciksiti mood nak tgk movie dh lama hilang...ntah kenapa...rasa malas sgt2...tggu keluar kat tv ja nnt...hee

    ReplyDelete
  4. Tunggu bg gambar clear je la..download buat koleksi..dah berkurun x masuk panggung ni coz lebih selesa "bercinema" di rumah..

    ReplyDelete
  5. xbest ke..transformers best akak suke

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....