Thursday, July 3, 2014

Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014

assalammualaikum wbt

tetiba rasa nak join segmen ni.



nak join? klik banner hijau tu. simple je tu!


thanks readers, xoxo!

15 comments:

  1. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga sempena ramadhan...sudikan la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan..
    Saya pun join segmen yang sama... Jom join GA saya pula :
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  3. Pucuk kerabu pucuk ubi,
    Dimakan bersama si cinta hati,
    Sudah join apa lagi,
    Jomlah semak nombor anda di entri ini.

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-segmen-cik-akak-mencari.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen untuk yang ini jugak :)

    ReplyDelete
  6. Ada masa singgah lah ke blog Ade
    dari segmen yang sama

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  7. salam singgah dr segmen yg sm

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  8. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....