Friday, September 12, 2014

Pulau Perhentian, Terengganu



hi,
salam jumaat.
adik2 dah selawat ke atas nabi?
cepat selawat dulu. banyak fadilat tuh.
ustazah asmabluppy -..-

ok.
rajin pulak arini bukak NUFFNANG
macam biasa, part paling aku suka tengok is keyword.
klakar weh. macam-macam keyword ko boleh jumpe.

iye…aku tau sekarang musim cuti sekolah kan.
mesti taktahu nak g mana kan.
banyak je keyword ni naik kat blog aku.

nuffnang

and yessss! aku pernah g pulau perhentian.


so, nak tahu pe yg aku buat kat sane
boleh terjah kat sini  PULAU PERHENTIAN
banyak benda boleh buat kat PULAU PERHENTIAN ni.
part paling best is honeymoon. babymoon pon boleh......!
:D

pe pulak keyword kat NUFFNANG korang?
acu cuba try check sekrang. hehe

p/s: aiiii NUFFNANG, dah merajuk ngan aku ke? tak nak bagi BE ke? iolss sedihh tau T_T

P/S: TERNIAT NAK BUAT GIVE AWAY, HADIAH NYA MADE IN TERENGGANU. 
SUKA KE TIDAAAA????
CUBA CAKAP KORANG NAK HADIAH APA DARI TERENGGANU. SENANG SIKIT NANTI AKU  CARI. KEKEKE.  *MUAHCIKED!
hint: keychain penyu?


till then,


thanks readers, xoxo!


nak mesra lagi sila la ke web site berikut ye:-
facebook: https://www.facebook.com/cikasma.bluppy
instagram: http://instagram.com/nurulasma_saad

19 comments:

  1. siapa nak gi pulau perhentian tu...heheh...eh..salah masuk blog ke nie...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la, mybe cari xtvt best kat sane nih.

      Delete
  2. Akak dah lama teringin nak pegi PP..suka tgok view laut yg cantik sgt tu..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hah?? penyu hidup kah?? matii mau cari tu. haha

      Delete
  4. Nak hadiah fridge magnet.
    Like very much tau..

    ReplyDelete
  5. X pnh smpai lagi ke pulau perhentian..

    ReplyDelete
  6. sy org trg tapi pogi pulau perhentian baru sekali je dlm seumur hidup..sadis T_T
    hahahahahahahaha.......alaaaaaaaaaa....rileks la....aiman selalu check BE tapi tak timbul timbul..tah berpa total unique visitor tah depa nak dalam masa sehri nak bagi BE..pernah dpt ke seblum nih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. yup. pernah dapat BE. tapi dah lama punya. T_T

      Delete
  7. tak pernha jejak ke sana.. teringin nak pi bila dengar cerita orang :)

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....