Saturday, September 13, 2014

asmabluppy berwajah baru


hi,

finally….. blog asmabluppy bertukar jugak. blog ye. bukan owner die yg p buat plastik sugery!
-______-“


phewww.
dedulu nampak serabut gila.
sekarang Alhamdulilah nampak simple, friendly users gitew.
and still tema kucing. memang takleh lari cari makhluk comel itew.




header


part paling aku suka mesti la kucing tu. macam tau2 je aku ade 3 ekor anak kucing.
and one more part pic bergerak2 bawah header tu.
-..-


so, siapakah designer ni?
mestilah bukan aku. kelauuutt sangat la kalu aku yg mengdesign blog.
ni haaa si SHEDA yg design!

perghhh sangat berbakat tau!
aku memang kagum ngan hasil dia ni.
aku ni cerewet jugak tau. mintak itu ini, tambah itu ini, taknak itu ini, cakap je blablabla.
tup2 siap!

so, Alhamdulilah die macam faham pe yg aku nak. :)
memang tak rugi tempah ngan dia ni!
sesiapa nak tempah ngan die ni, boleh terjah SHEDA.

semoga dengan berwajah baru ni, membuatkan aku bertambah rajin update blog. bhahahaaa

till then,


thanks readers, xoxo.

13 comments:

  1. cantik umah baru ni..cute je 3 ekor kucing tu

    ReplyDelete
  2. HEEEEEHEEEEHEEEE....peminat kucing tegar nih.....warna tema pon warna hijau daun pisang.....aiman mcmtuh la dulu...bila make up blog lawa2,mulalah rasa semngt nak berblog n then lpastuh hambar...heeheee..keep up blogging..blogging boleh jana pendapatan :

    KLIK NUFFNANG DIA.....moh la klik kita punya plak.......hehehehe 0:

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope smngt bloging terus membara. cewahh :p

      Delete
  3. cantik wajah baru ni..loading pun cepat :)

    ReplyDelete
  4. Memang nampak kemas n sweet.
    Akak suka sangat.

    ReplyDelete
  5. tahniah. cantik dan kemas. Selesa nak baca dan blogwalking

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....