Tuesday, June 10, 2014

Never Forget 3 Types People in Your Life

 

 

assalammualaikum & hi.

 

selamat pagi.

tabiat aku sampai je ofis ni terus bukak & google quote-quote yang positif. baru la semangat sikit nak buat keje. hehe.

aku jumpa quote yang berkesan dalam hati. ermmm..

 

images (2)

 

yang paling aku ingat sampai sekarang ialah no 3. “who put you in difficult time”. bukan berdendam just peringatan orang macam tu tak patut wujud dalam dunia ni.

tak tahu la pe perasaan dorang yang suka menyusahkan orang lain ni.

gembira kah?

puas hati kah?

nauzubillah. moga kita dijauhkan sifat begitu.

 

dan semoga kita berada golongan no 1. yang sentiasa menolong orang yang berada dalam keadaan kesusahan. amin.

 

thanks reader, xoxo!

5 comments:

  1. amin... semuga kita tak tergolong dlm no 2 3 tu

    ReplyDelete
  2. yup, elakkan diri dari jadi no 2 dan no 3..

    ReplyDelete
  3. memang ade juga jumpa orang macam tu.. die non-muslim.
    "Lantak ngkolah. Dah sah2 ke N.."

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....