Monday, June 30, 2014

Mencari Penganti

Assalammualaikum WBT
Hi salam 2 Ramadhan ,
aku sebenarnya tengah memcari penganti, penganti kepada yang lama. mesti la yang lama, takkan yang baru pulak kan? alkisahnya macam ni….
malam semalam tak tahu kenapa phone aku tetiba takleh nak on. T_T
baru hari tu terniat nak tukar phone tapi tak sangka pulak secepat ni phone tu menrajuk. aishhh. kot ye pon nak buat hal, tunggu la time dapat bonus nanti.T___T
so, petang semalam aku pergi hantar baiki kat uncle yang aku beli phone tu. duk usha-usha harga terus die cakap kalau nak baiki ni better beli yang baru. amboiiiihhhhhhh uncle! nampak sangat mahal nak baiki tu. tapi aku suruh die baiki jugak so, die bagi harga murah sikit sebab aku kan comel. kahkahkah puihhhh!
tengah cakap2 tu sempat jugak la bodek-bodek phone baru. aihhh. teringin bebenor nak phone baru. tapi ak kompius nak amik yang mana satu. dulu teringin samsung note 3 then terbaca feedback kurang memuaskan. sekarang teringin sony experia z.

aku ngah mencari phone tahan lasak ni. iyyeee. korang takyah ler cadangkan nokia 3310 tu yng memang terbukti lasak. kalau pelekong anjing, kompem mampuihh anjing tu. :D
phone tahan lasak ni bukan pe ye, aku ni jenis bagi kat anak buah aku main. so melasak betol dorang gune *takmo ngaku yang aku selalu main campak macam tu je –..-

samsung note 3 vs sony experia z, so, which one????


thanks readers,xoxo!

5 comments:

  1. Sony xperia!.. hihi.. berdasarkan pengalaman sendiri. hihi

    ReplyDelete
  2. Z2 yg baru.
    Saya pakai Z1 mmg best.
    Blogging pun selesa.

    ReplyDelete
  3. Add-On:
    Ambik gambar cantik.
    Nak edit senang.
    Skrin besar puas tengok.

    ReplyDelete
  4. walaupun akak pakai samsung tp akak cdgkan sony z2..akak mcm nak beli aje..walaupun dh de note2

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....