Tuesday, September 20, 2011

"maaf.. maaf.. maaf...."

assalamualaikum...


firstly CAB nk mintak maaf sebab dah lama tak update. mesti korang tak perasan kan.. takpe la...*sobsob sambil kesat hingus meleleh...

second CAB nk mintak maaf jugak sebab tak buat kunjung balas korang... MAAF.. MAAF.. MAAF.... sekarang ni CAB da start clas. first clas dah ada assignment kena hantar. grrr~ memang lecturer tak bagi peluang langsung untuk students nya berjimba - jimba.*amboi! tak puas lagi cuti 4 bulan?? haha

third CAB mintak maaf jugak kat siapa-siapa yang tag CAB. INSYAALLAH  CAB akan join okeh. kena curi-curi masa ni. =..="

last... CAB sayang korang semua..... sarangea!!! okbye!




p/s: minggu ni balik kampung.. yey!!
p/s/s: to adik- adik yang ngah final exam ni, good luck okeh! do the best.


mekacih sudi baca.............=_=

13 comments:

  1. selamat balik kg ye...jgn lupa blogger² ye

    ReplyDelete
  2. ak pom mntak maaf sbb jrang singgh blog.. huhu.. smpat lagi blik kmpung tu.. hehhe

    ReplyDelete
  3. kalau da start kelas ni..memang bz sikit la dengan assignment tu semua kan CAB...hee...

    kalau ada masa baru la update blog..:)

    ReplyDelete
  4. tamaw maaf tamaw maaf. hikhik

    yee,, adek nga final ni kak.. wish me luck eh? :P

    ReplyDelete
  5. xpa CAB, saya ikhlas berkunjung ke blog ni.

    ReplyDelete
  6. balik lagi? wahahaha mentang mentang la tak jauh sangat hehe

    ReplyDelete
  7. buat ape balik, semua org kat kampung gi rombongan kat Melaka Bandaraya Bersejarah

    ReplyDelete
  8. betoll..bukak2 jer sem,tros dpt asaimen b'lungguk2 @_@

    ReplyDelete
  9. Cik Asma BLuppy
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  10. samala kita da x dapat update blog slalu sbb kekangan masa..huu take care! :)

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....