Friday, September 16, 2011

jom blogwalking

assalamualaikum...


disebabkan kebelakangan ni diri CAB dijangkiti penyakit malas nak cari link untuk BW, nasib baik lulu caldina bagi penawar hilangkan penyakit malas ni sebelum menular. 




banyak kebaikan lulu buat macam ni. dapat tambahkan kenalan. CAB ni pemalu jugak nak pergi sergah orang lain ni. *sila percaya..

nak join? pergi amik bola kat lulu tu.


p/s: selamat berkenalan=)

13 comments:

  1. teruja tgok gmbo tu. lawa.. hihi..

    ReplyDelete
  2. Lulu singgah blogwalking kat sini...
    Terima kasih sudi join segmen ni, semoga kita dapat manfaat terbaik darinya.. :)

    Apa yang menarik hari ni??

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segmen sama...

    jomlah singgah ke blog Kancil...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-pages-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. weeehuu~ dtg terjah cnie dari segmen yg sama jugak.^^
    salam kenal ya! :D

    singgah lar cnie,eheee :)

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. cik ceria datang sini pula ^_^

    salam perkenalan

    jom singgah sini pula

    http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
    hehhe. . nice blog !

    ReplyDelete
  7. marina berBW sini...sory lambat bertandang.....heee~

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. hello, jalan2 singgah and follow awak :) dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking-bersama-lulu-caldina.html

    ReplyDelete
  9. kite dari segmen yg same dtg terjah cik asma ni...
    neway salam perkenalan...
    slmt berblogging..hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam...
    Singgah Sini...
    Jemput Join GA ana...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....