Saturday, August 25, 2012

cahaya shawal


Assalammualaikum WBT…

DSC03169
gua selaku penyimpan mohor-mohor diraja kucing mengisytiharkan bahawa esok adalah raya buat golongan kucing… sekian…yahoo… yabedabeduuuuu…..!!!





cop..cop… sorryyy weh… blog gua kena hack… memandai je kucing gua nak update blog gua, gua tarik bulu hidung lu baru tau!
ni yang sebenarnya: ehemmm.. ehemmm….


20120622_181750
saya, cik asma bluppy ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri buat semua muslimin dan muslimat. gua mintak maaf banyak-banyak jikalau ada terkasar bahasa, terguris hati di sepanjang gua berblog walking, update entri yang korang terasa ulu hati dan sewaktu dengannya la…

dan… gua disini amat berbesar hati kepada sesiapa yang ingin memberi gua duet raya… siapa taknak duet raya hoiii…. kahkahkah….Open-mouthed smile

dan….. sesiapa yang balik kampung tu, berhati-hati la dengan speed track. jikalau anda semua sayangkan duet raya anda, sila pandu dengan cermat. *saman gua tak settle lagi ni… (-,-”)

okla, nak sambung jahit manik. merelip mak jemah time raya nanti uolllzz….! kahkahkah

p/s: semoga ramadhan akan kembali lagi… sedihnya! sobsob..Crying face



heart readers..Red heart

12 comments:

  1. selamat hari raya yer...maaf zahir dan batin...:)

    ReplyDelete
  2. kalau kucing nak raya,dah tu kite cmne? haha..

    btw,slmt hari rye,,maaf zhir batin :)

    ReplyDelete
  3. wahh pandai jahit manik.. mesti cantek nanti hehe..

    selamat hari raya :) maaf zahir n batin.. elok2 makan kueh rendang ;p

    ReplyDelete
  4. Salam Lebaran. Alhamdulillah Abe sempat singgah & akan menjadi Sahabat Setia Blog ni, InsyaAllah... Abe singgah dari Blog Abe: www.queachmad.com

    Abe masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Abe, bantu Abe. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Abe di sini supaya dapat Abe sama2 berjuang MEMERIAHKAN DUNIA MAYA NI... Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Abe dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Abe tentangnya, InsyaAllah...

    ReplyDelete
  5. kucing comel^^ owner blog pun comel

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....