Sunday, April 22, 2012

weekend yg awesome!!

assalamualaikum…Smile
#macam chipmore je kan?
CAB mintak maaf lama tak update. tengok blog CAB pom dah macam tongkang pecah. semua tak tersusun kan?? Crying face sedih betol tgk blog CAB.
ok, lupakan aje keadaan blogku itu, kita teruskan ke rancangan seterusnya.. ewahhh.. macam pengacara tv.. ko hadoo?? Smile with tongue out

last weekend, my BFF dtg terengganu. ofkos la mak happy noks!! happy sampai xhengat!!
140420125281
ni hah 2 org budak datang terengganu. alorh.. comel nye, anok sapo la ni hah?? Smile with tongue out
punya la nak datang sini sampai sanggup tunggu bus pukul 1 pagi. memang I sayang uolls kertart kertart la.. Red heart *nah… ku bagi heart ag tu.

terkinja-kinja diri ku 1 hari tu.. wahh.. dah macam orang tak betol time jumpa budak ni. ole kerana depa ni nak makan sotong celup tepung. terus ku bawak tempat baekkkkkk punya. mane lagi kalau tak pantai teluk ketapang. salah satu warung tu, memang tempat faberet ku.

140420125300
hambekkkk…. letak gambar tuan blog dulu! peace yawww….!

140420125304
model tak rasmi pantai teluk ketapang ni… auww… cun nye!

1
kan letak banyak pic, kesian jugak korang kena skroll bawah. ku taruk semua sekali ni…
best kan dapat jumpe BFF! riuh tak hengat!!
okbai!!
p/s: bila la dapat jumpa budak ni lagi…. rindu~~~
p/s/s: tengah pening duk pikir nak bagi hadiah ape untuk lelaki…Thinking smile

19 comments:

  1. hee..seronok kot kalau dpt berkumpul2 dgn member2..:D

    ReplyDelete
  2. wah teluk ketapang...igt2 lupe dah tmptnye...pernah pergi wat program kat sana...

    ReplyDelete
  3. mohon no tepon awek kt sebelah kiri tu =D

    ReplyDelete
  4. @athirah

    best kat sane kan..... pantai nya cntik...

    ReplyDelete
  5. fuhhh, berkumpul ngn memlah perkara paling best. nak plak da lama tak jpa kan..aishh

    ReplyDelete
  6. Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

    Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

    Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

    ReplyDelete
  7. bestnya korang..jeles taw...hehehe

    ReplyDelete
  8. bestnya korang..jeles taw...hehehe

    ReplyDelete
  9. @Kancil 8349

    jgan jeles... kancil dtg la tganu, nanti CAB bwk jnjlan tganu..:)

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....