Monday, October 24, 2011

"bukit bauk ku tawan"

Assalamualaikum

auuwwww cakkkk!!! terkejut tak? CAB muncul jap sebab nak sapu sawang2 dalam blog ni. untung la blog ni takda expire date. kalau tak, dah lama kena delete ni. siap kena bar terus dari dunia blog.. hehehe.. jangan marah ey sebab CAB makin sibuk ni. amboi.. mengalahkan menteri kewangan kan?

ok, CAB ada banyak cerita tapi satu satu la CAB update neh.

last last & last week, before fakulti CAB buat satu program, geng clas CAB ajak tawan bukit bauk. bukit tu takda la tinggi sangat tapi bapak penat nak naik bukit tu.

ni muka fresh sebelum panjat bukit bauk. muka semangat siap peace ag kan! 

ni dah start nafas bermegah megah da.. semput mak oiii!

akhir nya da sampai separuh puncak bukit bauk.... 

ok! time jadi model taklayaklangsung!

ni baru separuh puncak. agak tinggi jgak la kan? haha



nah satu lagi picture ku berposing sakan! muka da berpeluh rejat dah tu.



trying nak jadi tarzan memanggil monyet-monyet nya... HAHA...





yeay... muke bangga lettew! =P


so, ni bukti CAB sangat kuat taw... nah!!


kuat x? hahahaha....



ok bye!

p/s: bapak lama nak upload pic ni! buat entri ni dari pagi semalam ag! ggrrrr!!!


10 comments:

  1. syok gle daki bukit..hehe...penat2 pn smpt posing2, sempoi! huhu

    ReplyDelete
  2. bestnye panjat bukit... next week panjat bukit besar laa cennii.. tunggu adik balik.. huhuhu >.<

    ReplyDelete
  3. wah...gagah² semua ni...hehehe
    rajin betul beriadah

    ReplyDelete
  4. semua model dlm ni cun2, hehe congrats menawan bukit itu

    ReplyDelete
  5. dah lama tak terjah blog CAB...gembira dapat daki bukit

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....