Wednesday, September 12, 2012

mengaktifkan sel-sel otak?

 

Assalammualaikum WBT….

 

lama gila gua tak update kan? mohon maaf ye.. gua sibuk sikit sejak awal september haritu. ni baru berkesempatan update blog gua… hikhok… macam la gua sorang je yang sibuk kan? hikhokhikhok…..

 

alkisahnya.. gua telah masuk semester baru setelah 6 bulan mengerah keringat berpraktikal. yahooo… ni semester terakhir gua! sape tak seronak wes….? habaq mai kat gua. 5 tahun setengah gua berteleku di universiti sama! bapak boring! even boring pon, gua tetap ejoy duk dungung neh! =..=

 

by the way, siape tengok status face book gua arini? yang pasti sape yang tak friend ngan gua, kompem tak tau kan? muahahahaha…  hari ni gua sentap giler2 kot. sangat2!!!! *banyak giler tanda seru disitu menunjukkan betapa gua serius tahap cipan! *buat muka serius..=,=”

puncanya harga makanan kat dungun ni makin mahal nak mampusss!! mencikkk giler2 kot! dah la warung aje. bapak mahal! gamaknya toke tu bajet warung die setaraf hotel taraf 10 bintang ke hape…!!!??? tapi agak-agak la kalau nak mencekik darah or hisap darah sekali pom! gua memang marah dan sentap arini. >..<

 

mohon sangat la.. jangan la memandai nak naikkan harga makanan, sedangkan kos pembuatan tu tak naik pon! nahhh…! hamik ko! nak sangat memain dengan budak kos accounting ni. semua benda nak kira kos! demn!!

 

ok! puas hati aku dapat luahkan segala amarah dalam blog! wakakakaka… kesian korang kena baca dengan nada marah…fuuuuuu……!

 

C360_2012-09-10-15-21-02

sayangi duet yang anda dapat hasil dari titik peluh anda sendiri…

pesanan ikhlas dari gua! >..<

6 comments:

  1. kat dungun makanan dia mahal ke...seb baik kat cni masih besa2 agi...Jitra maksud akak..

    ReplyDelete
  2. bukan dungun je.. tpt lain pon sm.. mhal huhu

    ReplyDelete
  3. terengganu bukan murah ke makan..ish2....sabar2

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....