Thursday, June 21, 2012

musim kahwen!

 

Assalamualaikum WBT…Smile

 

*cerita yang dah lama terperap hampir nak jadi jeruk! muahahaha.. sori guys!

disebabkan takde masa yang mencukupi terpaksalah postpone cerita kahwen ni.

so, here we are!!! says yeay……….!!!

 

bila fikir pasal kahwen ni kan, CAB  rasa nak jugak kahwen. yela.. time tu, ofcos, U’r the princess! and most beautiful person in the world! over extravanganza kan???? haha… so, here the princess of the their big day…!

 

1. nurulbadiah lai

dia sangat cantikk and gorjes!! CAB & dilla adilla pergi majlis beliau! the theme is pink! sangat cantik dan terpesona okeh!

 

DSC03117

 

2. cik sue

cik sue CAB ni kecik molek aje. dah la kurus.. comel pulak tu. aishhh… ni buat CAB jeles aje nak kahwen jugak! see…. kecik plus comel lak tu… dua2 comel kan.. hahaha…

DSC03128

 

 

3. jue..

ini kawan CAB paling sempoi! tak sangka seru jodoh dia lebih awal. teringat pulak time sekolah dulu, CAB duduk asrama. selalu kongsi tilam dan bantal ngan jue sebab takot tidur seseorang tapi tak sangka dia dah kahwen!!!! dah jadi isteri orang da rupenye… time nih CAB memang super kontot! grrr…

DSC05016

 

 

 

all bride are soooooooooooo……...lovely and beautiful!! CAB doakan semoga berbahagia hingga syurga. insyaALLAH… jadilah TEMAN TERBAIK disisi SUAMI….Smile

masa ini la tanggungjawab paling besar kena pikul. semua berada atas bahu sendiri. CAB tak pandai jugak bab2 ni. kena tanya orang dah kahwen la ye… hiks..

I want be one of them too but my jodoh tak sampai seru ag… T_T wuuuu…….

amboii CAB… ingat gerbang perkahwenan tu senang ke??? sila hempuk laju2 dengan bantal paling lembut..

*mak… cik kak nak kahwen!! larikkkkkkkkkkkkkkk!!!!

okbai!

 

p/s: nuffnang da tak bagi BE.. sedih betol….Crying face

21 comments:

  1. tahniah pada semua pasangan

    ReplyDelete
  2. weee
    sy doakan spy cek asma plak lepas ni
    hehehehe :D

    ReplyDelete
  3. ehhh2, macam ada something wrong je kat gambar tu.. haha..

    ReplyDelete
  4. jgn nanti da kawen sibuk tanak kawen lak...hheee

    ReplyDelete
  5. tahniah buat semua pasangan, moga kekal bahagia hingga akhir hayat..

    psstt: insyaAllah, nanti sampailah turn CAB pulak.. ;)

    ReplyDelete
  6. nanti CAB akan jadi paling cantikkkk ms pengantin =)

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....