Sunday, May 6, 2012

avengers la sangat!

   

Assalammualaikum wbt.

 

plan yang CAB rancang untuk minggu lepas semuanya tak menjadik!! adess…. Crying face sedih betol!! rasa nak meraung-raung sambil guling guling duapulosenamjamsehari!!! menci! menci! menci……!!!! hah! puas hati aku meraung nih.. waaawaaa….

plan CAB:

1 mei, hari selasa – pergi picnic kat sekayu or belukar bukit

4 – 6 mei, hari jumaat hingga ahad – pergi kuantan, jumpa BFF!

semuanya tak jadi!! adess..

penyebabnya:

1 mei – kawan CAB tak dapat datang sebab penat drive. huhu

4 mei – family CAB buat majlis cukur jambul anak buah CAB yang baru. meriah and sangat penat! fuuhhhhh…..Winking smile

tapi.. tapi.. and tapi…. CAB terima dengan pasrah. kita hanya pandai merancang, ALLAH yang maha menentukan.Smile

untuk mengubati duka, kecewa dan hati lara ni, ku ajak la mr L pergi tengok cerita avengers yang duk tersohor sangat tue… ehehe…Open-mouthed smile

220px-TheAvengers2012Poster

bagi CAB, cerita ni tak la best sangat. sorry pecinta avengers!! maybe jiwa CAB tak kena dengan avengers ni. yang part last je best and lawak sikit. penbuat lawak nya adalah hulk. ok la…. CAB bagi 3/5 kot. jangan marah ey… tak rugi pom korang nak tengok. CAB tengah tunggu cerita dark shadow. johnny deep uollsss!! I teruja tol!

 

dark

best yooo…!!

 

okbai!

p/s: CAB and mr L bergilir gilir tido time tengok cerita avengers! and paling tak tahan mr L siap boleh berdengkur! muahahahaha..Laughing out loud

12 comments:

  1. Ce try tgk BattleShip pulak.. Memang tak sempat nak berdengkur pun.. Gila best !!!

    ReplyDelete
  2. tak sempat tengok battleship... T.T

    ReplyDelete
  3. satu blogger yang cerita sal filem nie...huhuhu...bikin hati kancil meronta - ronta untuk melihatnya...hehhe

    ReplyDelete
  4. da lama gilaaa xtgk wayang.haha

    ReplyDelete
  5. belom tgk lagi avengers.. tp byk kwn sy ckp best.. ntahlah.. meli cd jer haha..


    haaa.. sy pun tak sbr nak tgk dark shadows.. i like johnny depp! haha

    ReplyDelete
  6. lepas nih kena jengah panggung lah pulak :)

    ReplyDelete
  7. lepas nih kena jengah panggung lah pulak :)

    ReplyDelete
  8. kekadang tengok iklan macam best tapi bile dah tengok tak tau tang mana bestnya.. itulah, lain orang lain minatnya kan.. ;)

    ReplyDelete
  9. unlce pon tunggu dark shadow...

    kita rocks!

    ReplyDelete
  10. ececece ... mr L gituuw . akak , tengok barbie the princess charming je la .. hahaha . baru syok

    ReplyDelete
  11. untunglahh ade mr L. ahahahhahaha

    ReplyDelete
  12. avengers best kot..rugi tido...haha~

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....