Saturday, February 11, 2012

oversea?

 

assalamualaikum..

 

DSC02847

 

 

time raya cina hari tu, sempat la jugak CAB pergi bercuti…oversea?? huish… tak tahu la bila dapat pergi oversea. kumpul wang pencen dulu la..=,=

tempat holiday kali ni, ayah pilih tempat sejuk. memang bagus pilihan ayah. time hujan macam ni dia ajak pergi cameron highland. ok fine! saya menurut perintah bos besar. suhu kat sana? 24C. *CAB memang anti tempat sejuk. alegik! tangan and kaki jadi gatal. tak layak untuk winter season! T_T

CAB guna jalan dari kuala berang – gua musang – cameron highland. sampai je sana, masyaALLAH! 2jam terperangkap dalam jem dari brinchang ke tanah rata. saborjela..a

ni kali kedua CAB pergi sana. memang tak puas kat sana. and kali ni CAB just shopping barang – barang hiasan untuk kereta myvi CAB je. save bajet la kan? nanti nak praktikal takde fulus pulak..hehehe..

 

DSC02844edit

the lovely roses! mak sangat2 berkenan..! CAB lagi teruja kan? ehem…

 

DSC02841

konon stylo la pakai benda tu.. haha… tergelak CAB time adik pakai strwberry kat telinga…hahaha..

DSC02842

yang ni kat mardec, cameron. kat situ, jem strawberry yang super duper delicious!

and the last picture,

 

DSC02853

mum and the new pet….. at home???? nay…..takleh bayangkan kalu mak betol2 nak bela si belalai ni. *hancuss rumah!

 

*cerita yang diperam…okbai!

5 comments:

  1. cameran highland?? wah sronok!!.. teringin nak g.. lagi2 nak tgk bunga rose tu.. boleh petik tak? hehehe

    ReplyDelete
  2. bestnya...kat tanah rata mmg best..

    ReplyDelete
  3. wahhh...bercuti kat cameron ye..best2..lagi2 kalau cuaca macam kat sana...:D

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....