Sunday, November 13, 2011

satu cinta menyatukan dua negeri

assalamualaikum..

alhamdulilah.. pada tarikh 11.11 2011, CAB pergi meraikan satu majlis pernikahkan yang menyatukan dua buah negeri iaitu terengganu dan kelantan. majlis pernikahan ni sebenarnya abang kepada exboyfie CAB. macam tak caya je kan boleh teman dia pergi kelantan meraikan majlis pernikahan abang dia. ahaksss.... agak nakal disitu!

majlis pernikahan yang agak simple. hari jumaat berlangsung dua majlis iaitu pertunangan dan pernikahan. serentak pada hari sama. oklah kan. tak elok jugak bertunang lama-lama ni.

opss.. CAB minta maaf tak upload picture dua-dua majlis sebab tak sempat nak copy dari exboyfie. maybie next time i will upload okey. no hard feeling. =)

CAB and exboyfie memang dah jadi kawan. so, jangan fikir pelik-pelik ye. even ma and abah exboyfie pon tak percaya yang kitaorang boleh baik. buat apa nk gaduh-gaduh kan? haha



peace no war!



ok bye!

3 comments:

  1. nanti asma ngn exboy plak. errrr.. HAHAXX

    ReplyDelete
  2. bagusla boleh berbaik :) sangat bagus.

    ReplyDelete
  3. abg ex bf?
    hehehhehehe
    x pela..org jemput kan
    layaaaannnnn =]

    ReplyDelete

eh, comment? terima kasih ye....